Lifestyle, Shopping, Travel

SHOPPING WEEKEND / MAASMECHELEN VILLAGE

1 June, 2016
IMG_56621

IMG_5668 IMG_58041 IMG_5729 IMG_56871 IMG_5699 IMG_5842 IMG_5849 IMG_58541 IMG_58711 IMG_58861– Advertorial

Ik weet dat velen van jullie in het Noorden wonen, en dat het Noorden ook zeker zijn charmes heeft.. Maar toch ben ik wel heel blij dat ik nu al een paar jaar in het Zuiden van het land woon. Vanuit Maastricht ben je namelijk zo in Duitsland EN in Belgie en laat er in Belgie net over de grens nou een hele fijne luxury outlet Village zijn, namelijk Maasmechelen Village. In samenwerking met Maasmechelen Village, mocht ik de full shopping experience zelf eens mee gaan maken. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen! ;)

Samen met mijn moeder ben ik eind mei twee dagen naar Maasmechelen Village geweest om daar de mooie luxury outlet Village te checken, maar ook om al het speciale er omheen te ontdekken. Naast de luxe boetieks zijn er flink wat fijne eettentjes te vinden en mochten we verblijven in het prachtige Terhills hotel (welke op loopafstand van de Village ligt).
Ik neem jullie via mijn foto’s mee door mijn eerste ‘full experience’ dag! Here we go:

1. Let’s begin! Helemaal klaar om eens flink te gaan shoppen! En ja, dat is gelukt.. Kan ook niet anders ;)
2. In mijn favorite winkel met super leuk personeel: Sandro! En WAT een mooie collectie hadden ze!
3. Op zoek naar de perfecte jeans.. En die heb ik uiteraard gevonden, voor een heel fijn prijsje.
4. Even een kleine break. Het was heerlijk weer en de Village staat vol met gezellige bankjes, niet verkeerd om zo even in het zonnetje te vertoeven :)
5. En de koffie mag natuurlijk niet ontbreken.
6. Ine mine mutte, 1 van deze items heb ik inmiddels in mijn bezit ;) Maar wat?
7. Na flink wat geshop, is het tijd voor het diner. Alles was open tot 19u, dus we hebben rond een uur of 6 heerlijk genoten van 2 hamburgers en friet bij Ellis Gourmet Burger. Een super gezellig en stijlvol tentje, echt een aanrader!
8. Het Terhills hotel, wat een prachtig gebouw! Dit hotel ligt pal achter de Village, dus als je kapot bent van al het shoppen, kun je zo op je heerlijke bedje ploffen! ;)
9. Het uitzicht op de Franse tuin vanuit onze hotelkamer.
10. En wat Belgische chocolade mag natuurlijk niet ontbreken ;)
11. Zoals ik al zei bij foto #8: ‘Als je kapot bent van al het shoppen, kun je zo op je heerlijke bed ploffen’. Dat is dus ook precies wat ik deed! ;)

Uiteraard wilden we ultiem genieten van hotel, maar er was nog zoveel te doen.. Dus zijn we om 20u naar de film geweest in de Euroscoop, welke wederom op loopafstand ligt. Een super fijne eerste ‘experience’ dag dus, op naar dag 2! (deze komt volgende week online)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Annora 1 June, 2016 at 10:19 am

    Wat is het daar mooi! En wat zie je er leuk uit, mooie en leuke foto’s! Ben er nog nooit geweest ook omdat t zo ver is, maar misschien is het welles leuk om als weekend weg te doen omdat je dan lekker een nachtje kan blijven!

  • Leave a Reply

    Security Question *

    four × 4 =