Lifestyle

SAY YES TO NEW ADVENTURES

26 March, 2015
adventures1

adventuresNL

De lente is nog maar net begonnen, maar ik zit al met mijn hoofd in de zomer. Heerlijk genieten van de zwoele zomeravonden, relaxen in het park en een fijn tintje op de huid, daar zeg ik geen nee tegen.
Ik krijg direct weer zin in denim shorts, zijden tops en opvallende zonnebrillen. Vandaar ook deze heerlijke foto’s (al zeg ik het zelf). Krijg zo’n zin in de zomer als ik dit soort flatlays maak haha.
De zomercollecties zijn overal alweer te vinden en ook mijn favo brillenmerk Ace & Tate is weer meer dan goed bezig.. Dit keer komen ze met maar liefst 3 zomercollecties waarvan je sowieso zin gaat krijgen in de zomer! Wat heeft een mens nog meer nodig?!
En yep, geen zonnebril voor mij dit keer ;) Ik was opslag verliefd op dit montuur van collectie #1, en ben nu stiekem erg benieuwd naar #2 en #3. What about you?

Oke, nog even iets wat ik graag wil bespreken:
Wat te doen deze vakantie? Waar moet ik samen met mijn vriend volgens jou naartoe?! Welk land/stad moet ik gezien hebben? Misschien wordt het wel weer een late zomervakantie voor ons (lees: september of oktober), maar ik vind het toch stiekem al wel tijd worden om wat te gaan plannen. Dus.. Alle tips zijn welkom! (ook voor weekendjes weg in de zomer)

EN

Spring has just begun, but I’m already ready for summer. Can’t wait to catch the sunlight, relaxing in the park or on the terrace till late night and of course having a tanned skin. I think you all understand me, right? ;)
I’m longing for denim shorts, silk & breezy tops and some eye-catching sunglasses. That’s why I shot these super summer-ish flatlays ;)
All summer collections are in stores now and also my favorite (sun)glasses brand Ace & Tate is taking part of the best summer collections.. Actually this summer they’ve three summer collections this season and I’m so excited to discover all of them. Well, I already discovered chapter one and I’m definitely longing for summer more and more because of the collection. Actually that’s also their concept for this summer: feeling anticipation for the summer to come with the use of some lovely summer-ish colors in their collections.
I totally fell in love with the playful & timeless frame of the glasses you see on the picures above.. Such a cool caramel shade, love it!

Btw, I really want to get some advice:
What to do this summer? Where do I have to go with my love? What city/country should we visit?
Maybe it’s gonna be a late summer holiday for us again (read: September or October), but I think it’s never early enough to do some research. So.. Let me know!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Security Question *

five × five =