Beauty, Interior, Lifestyle

MARIE STELLA MARIS

11 August, 2016
IMG_7347-1 (gesleept)

IMG_7352-1 (gesleept) blogNL

Oke, ik heb een gigantische zwak voor mooie flesjes en potjes. Bodylotion, homesprays, zeepjes, het maakt allemaal niet uit, als het er maar goed uit ziet. Ik heb dan ook een hele verzameling met vanalles en nog wat, maar nu heb ik mijn echte favoriet gevonden: de huisparfums & lichaamsverzorging van Marie Stella Maris.
Naast dat de buitenkant er super fijn uit ziet, is de geur nog beter. Deze luxe roomspray is serieus de fijnste homespray die ik tot nu toe heb gehad. Iedereen die hem ruikt is om! Waar het precies naar ruikt weet ik niet.. *zoekt het even op*
‘Een sprankelende geur van witte thee, met citrustonen van bergamot en citroen’. Je moet ‘m gewoon ruiken, heerlijk! Ook de geurkaars verspreid de geur perfect door mijn fijne huisje, yes, ik ben fan!

Nieuwsgierig? Je vindt de items hier


EN

Okay, I’ve got a weakness for beautiful looking bodylotions, homesprays, soaps etc. I buy everything if it looks great ;)
And yes, now I definitely found my favoriet good looking roomspray and soap: the ones from Marie Stella Maris.. They smell like heaven!
The Luxe Roomspray is seriously the best roomspray I’ve ever had (and I had a lot of them already). ‘A clean fresh aroma of white tea with citrus accords of bergamot and lemon’. You should try it, it’s amazing! Also the scented candle is such a great one! Yep, Marie Stella Maris got a new fan!

Curious? Find the items here

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Liefs Lara 12 August, 2016 at 9:28 am

    Hun producten zijn zo fijn! Ik ga toevallig 22 augustus bij hun hoofdkantoor stage lopen in Amsterdam, dus dat is toevallig haha!

  • Leave a Reply

    Security Question *

    10 + 10 =